Dom > Novice > Vsebine

Pogled vetrnice so izdelana po idejo

Dec 29, 2016

Vetrnice ne le v starih časih ljudje uporabljajo veter za namakanje električna orodja, vendar lahko dodate tudi lepa pokrajina v svetu. Tako pokrajino Vjetrenjača koristi ne le povod dela, ampak tudi kot okrasne. Je edinstveno pokrajino.

Ker izum človeštva po kiparstvo, so vedno idejo za ustvarjanje skulpturo. Mlin v pokrajina načrt je treba upoštevati nekatere filozofije. Ne glede na to, kako različne snovi, so narejeni iz občutek vetrnica, čeprav svojo površinsko obdelavo imenuje zunanje slogi so zelo različni, vendar bistvena stvar je enak, tako vetrnice hoteti začeti streljati a vetrnica vetrnice--v obliki novih dinamičnem.

Krasijo naša mesta z dinamično modeliranje, predenje vetrnice v našem mestu, se vsekakor spodobi. Zajetje navdih v akciji, športnih oddajah zrak in lepoto človeške narave, z naravnimi videti naravno, postalo naše več kot 10 let, vir ustvarjanja in temelj našega podjetja stranke. Skratka, smo ustvarili umetnosti kinetičnih skulptur, znan tudi kot vetrnica vetrnice ali vrt, je kombinacija taljenja konstruiranje strojev in umetnosti.