Dom > o nas

1. naše zgodovine

YIWU GUOKAI PLASTIČNIH IZDELKOV CO., LTD.was, ustanovljen leta 1995, in smo člani YIWU IGRAČE in YIWU CHOUCHENG STREET ZBORNICE. Smo strokovno dobavitelj plastičnih izdelkov, še posebej v vetrnice igrače series、balloon skodelice in palice series、lollipop palice series、unshaped cevi serije, itd. Posebej naši vetrnice igrače so mode namenjen in s konkurenčno ceno, naš odličen uspeh temelji na naše odlične poslovne ugled in vse stranke respection.


2. naše tovarne

Naše tovarne se nahaja v YIWU - svetovni mednarodni mesto, ki je le dva kilometra iz MEDNARODNE TRGOVINE MESTA (FUTIAN TRGU), o 300kms od SHANGHAI letališča in 180kms od NINGBO pristanišče. Naše tovarne je lastnik odlično regiji prednost. Tudi naše tovarne je vedno delala na upravljanje, ki temelji na človeštvo, se trudimo, da naše najboljše, da vzpostavi in vzdržuje udobno okolje za življenje in delo vseh zaposlenih, v upanju, da spodbuja duh inovativno delo, ki smo prepričani, oba je osnova za razvoj naše družbe. Smo bili optimizacijo sistema upravljanja, in smo vztrajajo na blagovno znamko gradnjo ceste (GUOKAI) in spodbujanje Inostrani trga, ki je pod vodstvom jedro naše generalni direktor in okolje gospodarske globalizacije. GUOKAI dosegli s skupno mednarodno strategijo pokrajino vztrajen prizadevanj! in z naše najboljše cene, kakovosti in storitev, pozdravljamo stranke iz vsega sveta kjerkoli!
3. naš izdelek

Ponudba vključuje naslednje:

igrače serije 1, vetrnice

2, balon skodelice in palice serije

3, Lilihip palice serije

4, 、unshaped cevi, serije, itd.

Dobavljamo plastične vetrnice igrače, pokal balon in palice, Lilihip palice izdelkov po vsem svetu na širok spekter podjetij po vsem svetu, od velikih multinacionalnih organizacij do majhnih posameznih podjetij.4. proizvod uporabi

Kot klasični igrače, igrače vetrnice lahko Kariran z vse starih otrok s starši, podjetje, ki prinaša srečo in zdravo v prireditev na prostem.


5. naše potrdilo

Vedno čutimo, da vse uspeh našega podjetja je neposredno povezana s kakovostjo izdelkov, nudimo. Izpolnjujejo najvišje zahteve glede kakovosti, kot je določeno v ISO9001, ISO14000:14001 SGS smernice in naš sistem za kontrolo kakovosti. In vse naše izdelke po kakovosti TESTIRANJE CE en (71), ASTM, CPSIA, CA65, ST2002 itd.


6. oprema

Smo sposobni mešanje in proizvodnjo neskončno število plastičnih spojin, in ponuditi nekaj najbolj napredne proizvodne zmogljivosti na voljo, vključno s po meri modeliranje in obdelava.

1. plastični kalup injiciranje stroj x

2. plastične cevi risanje stroj x

3.-barvno tiskanje stroj x7. trg proizvodnje

Imamo stranke iz domačega trga in zunanji trg.

Naš glavni obseg prodaje stopnja med celotnega trga:

domači trg: 30 %

Severni Ameriki 25,00 %

Europe:30.00%

Bližnjem vzhodu trgu: 15 %


8. naših storitev

Poleg naše obstoječe oblikovani izdelki, lahko izdelujemo tudi po meri plastičnih izdelkov po risbe ali vzorce iz naše stranke. Smo nadzor kakovosti proizvodov kritično za vsak korak v postopku izdelave.